JazzWood 2017

HOME


Het is weer zover! Na communautair overleg tussen de kabouters en trollen van het Chartreuzenbos werd besloten dat op zaterdag 19 augustus het bos zal worden vrijgegeven aan de organisatie van Jazzwood. Door dit schoolvoorbeeld van een samenwerking tussen links en rechts is het voor de IGCS van Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar en Scherpenheuvel-Zichem samen met het BNB en Check4 weer mogelijk om deze jaarlijkse link tussen natuur en cultuur weerom tot een goed einde te gaan brengen.

Net als vorige edities lag de programmatie van dit event ook dit jaar weer in handen van Jan Muës. ‘MC’ van dienst is ook een certitude en dus zal radiopresentator Marc Van Den Hoof dit alles vakkundig aan elkaar praten. Met de editie 2017 zijn we hier reeds toe aan de 7 de editie van deze unieke jazzhappening met een zorgvuldig samengestelde affiche. Dit jaar prijken namen als Lady Linn, Milkshake Banana 2.0 en het Marithé Van der Aa Quartet op de affiche.

+ Kleine tip, een zaklamp voor de ‘way back home’ is geen overbodige luxe want op het oehoe van de uilen moet je niet rekenen want die zijn weggedommeld door al dat moois!

++ Mindervalide kunnen met de wagen afgezet worden aan het festival (vooraf te verwittigen per e-mail is noodzakelijk)

IGCS

De Intergemeentelijke Culturele Samenwerking tussen Aarschot, Begijnendijk, Holsbeek, Rotselaar en Scherpenheuvel-Zichem wordt beheerd door de schepenen van cultuur en of gemeenteraadsleden en de cultuurbeleidscoördinatoren. Op de foto: Monique Swinnen (gedeputeerde Vlaams-Brabant), Ilse Michiels (Rotselaar), Dirk Jacobs (Rotselaar), Steven Omblets (Aarschot,voorzitter), Kris Peetermans (Scherpenheuvel-Zichem), Guido Peers (Holsbeek,projectleider), Bart Willems (Begijnendijk), Kris De Gusseme (Holsbeek).